نقل قول از behroz-foodسلام چند تا سوال دارم لطفا اگه میدونید راهنمایی کنید
1- بهترین را برای ضد عفونی تخم ها برای ذخیره سازی چیست؟
۲- برای ضد عفونی و تمیز کردن دستگاه جوجه کشی چکار باید کرد و از چه چیزی استفاده کرد؟
سلام دوست عزیز.
لطفا سوالات رو در تاپیک مربوط به موضوع خودتون ارسال کنید.با تشکر
معمولآ از گاز دادن برای ضد عفونی تخم استفاده میشود بدین نحو که برای هر متر مکعب، ۲۰ گرم پرمنگنات را با ۴۰ سی سی فرمالین مخلوط کرد و دمای محفظه را به ۲۵ درجه و رطوبت آن را به ۷۵ درصد افزایش داد و تخمها را به مدت ۲۰ دقیقه در معرض این گاز قرار داد. این گاز سمی بوده لذا باید در هنگام ضد عفونی مسائل ایمنی رعایت شود و ظرف مخلوط پرمنگنات و فرمالین نباید پلاستیک باشد، دستگاه جوجه کشی هم همینطور ضد عفونی میشود.
روشهای دیگری هم استفاده میشود ولی متداولترین روش در بالا ذکر شد.