با انجام عملیات نوربینی در زمانهای مختلف و مقایسه ی بین دو کندلینگ و تشخیص رشد یا عدم رشد و بررسی محتویات داخل به لحاظ میزان
جابجایی( شل بودن) میتواند به شما در مورد زنده بودن یا مردن جنین داخل تخم به شما کمک کند.
دوست عزیزتخم شتر مرغ هم به همین شیوه قابل تشخیص هست اما مقرون به صرفه نیست زیرا در این روش باید برای تعیین درصد نطفه داری تخمها، تعداد
مشخصی تخم باید شکسته شود که به نظر مقرون به صرفه نیست. در روش ذکر شده تشخیص نطفه از روی لکه ی موجود بر روی زرده تعیین میشود.موفق باشید
برای اطلاعات بیشتر اینجا و اینجا را مطالعه کنید.
برای ضد عفونی تخم نیز معمولآ از گاز دادن استفاده میشود بدین نحو که برای هر متر مکعب، ۲۰ گرم پرمنگنات را با ۴۰ سی سی فرمالین مخلوط کرد و دمای
محفظه را به ۲۵ درجه و رطوبت آن را به ۷۵ درصد افزایش داد و تخمها را به مدت ۲۰ دقیقه در معرض این گاز قرار داد. این گاز سمی بوده لذا باید درهنگام
ضد عفونی مسائل ایمنی رعایت شود و ظرف مخلوط پرمنگنات و فرمالین نباید پلاستیک باشد، دستگاه جوجه کشی هم همینطور ضد عفونی میشود.
موفق باشید.و لطفا در تاپیک مورد نظر سوالاتان (ویژگیهای تخم ) ،سوال بپرسید.