زمان جاری : جمعه 22 تیر 1403 - 7:16 قبل از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم



admin آفلاین


ارسال‌ ها354
عضویت24 /9 /1391
سن: 35
شناسه یاهو
تشکرها24
تشکر شده379
پاسخ : 3 RE مشخصات و معایب تخم برای جوجه کشی فقط در اینجا

نقل قول از sina

 

سلام.  نحوه نگهداری تخم قبل از گذاشتن در دستگاه جوجه کشی به چه صورت باید باشه؟

سلام دوست گرامی

تخم رو در دمای ۱۲ تا ۱۵ درجه سانتیگراد و رطوبت ۷۰% تا ۷۵% تا یک هفته میتونید ذخیره کنید، بهتر است بلافاصله توسط گاز فرمالین ضدعفونی شود، تخمهای خیلی آلوده را ذخیره نکنید و حذف کنید ، شستشوی تخمها توصیه نمیشود و در صورت لزوم با یک سمباده ی خیلی نرم، آلودگی را از روی تخم پاک کنید،در صورت نگهداری بیشتر از ۶ تا ۷ روز حتمآ باید برای جلوگیری از چسبیدن زرده به پوسته ۴ تا ۶ بار به اندازه ی ۴۰ تا ۴۵ درجه چرخانده شوند.

سعی کنید از جایی تخم تهیه کنید که گله های آن دارای خروس باشد چون مرغ ها بطور طبیعی هم تخم میگذارند که در این صورت یا نطفه ندارد و یا نطفه ظغیف است

موفق باشید.




یکشنبه 17 دی 1391 - 13:08
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش
تشکر شده: 5 کاربر از admin به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: ershad /meysam-amani /hamedahadi83 /ramin /saman412 /




پرش به انجمن :


آموزش و پرورش مرغ گوشتی آموزش و پرورش مرغ تخمگذار آموزش و پرورش بوقلمون گوشتی آموزش و پرورش کبک و قرقاول